HOME OCCASIONS BOVAG APK KEURING ADRES
 
       

 

Autobedrijf Ammerssluis is aangesloten bij de Auto Bedrijven Associatie (ABA). Dit is een afdeling van de BOVAG waarbij de nietmerkgebonden autobedrijven zich kunnen aansluiten. Wij verkopen en repareren dus elk merk auto. U herkent ons BOVAG ABA lidmaatschap aan het gele schild aan onze muur.

 

 Een aantal goede argumenten om eens bij ons langs te gaan:
 

'Je rijdt gewoon even binnen'
Nieuwe auto's, gebruikte auto's een goed advies of vakkundige APK inspectie: de garagedeuren staan altijd voor u open. Er is namelijk een heel lage drempel. Ook als uw auto toe is aan een grondige servicebeurt of reparatie: dan heeft u mooi de kans om het hele bedrijf te verkennen.

'Van alle merken thuis'
U hoeft echt niet stad of land af te rijden voor de auto van uw dromen. Want bij ons kunt u nieuwe auto's kopen van elk merk en elk type. Inclusief de volledige garantie en service. Wij hebben namelijk een goede relatie met iedere auto omdat dagelijks vrijwel elk merk binnenkomt.

'Zuinig, behalve op veiligheid'
Een autoonderdeel wordt niet zomaar vervangen als het stuk is. We bekijken het eerst grondig of het nog te repareren valt. Dat is meestal goedkoper. En beslist een stuk minder verspillend.

 

 

'Een magazijn met slimme oplossingen'
Juist omdat we auto's van alle merken en typen repareren zijn we zo allround. En omdat we daarbij vaak onze improvisatie talent aanspreken, hebben we een groot magazijn met slimme oplossingen: vakkennis die op elk autotechnisch probleem meteen een oplossing weet.

'U bent geen nummer'
De leden van de Auto Bedrijven Associatie zijn niet te groot en niet te klein. Daardoor kennen we de meeste klanten bij naam, en soms bij toenaam. Dat praat wel zo makkelijk en werkt een stuk persoonlijker. Als u toe bent aan een goed inruiladvies, of als uw auto een stevige inspectie of professioneel uitgevoerde reparatie nodig heeft, bel dan gerust voor een afspraak.


Meer informatie kunt vinden op de BOVAG website: http://www.bovag.nl.

 

 
       

VOOR ONDERHOUD, REPARATIE EN VERKOOP VAN ALLE MERKEN NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO'S: (0184) 602760

 

 

Designed and Created by Eddy Erkel